TJOP's wint vierde editie "Mijn pop-uprestaurant"

Karel Knockaert en Birger Allery hebben de vierde editie van de realityserie "Mijn pop-uprestaurant" van VTM gewonnen. Hun restaurant TJOP's won de talentenjacht voor jonge horeca-ondernemers voor Table'O in Kortrijk van Daniella Sparanero en Mitchell Merola. Dat laatste koppel verloofde zich net voor de bekendmaking van de winnaar.

De vrienden Karel Knockaert en Birger Allery - ook wel de Smokey Boys genoemd - wonnen de wedstrijd met hun barbecueconcept. Ze krijgen 57.000 euro, wat ze gaan investeren in hun eigen foodtruck. Maar ook een restaurant behoort tot de dromen. 

De sfeer bij de verliezende finalisten Daniella Sparanero en Mitchell Merola van Table'O was niet bedrukt. Net voor de winnaar bekendgemaakt werd, verloofde het koppel zich. Hun deelname aan de realityserie leverde hen 11.500 euro op.