"Grappig, maar wat als dit dier zijn karakter overneemt?"

Veel studiewerk is er blijkbaar niet aan voorafgegaan. Maar toen kunstenaar Mike Mitchell opmerkte dat de kin en mond van Donald Trump nogal gelijkenis vertoonde met een (kleurrijke) kikker, had hij wellicht niet verwacht dat de respons op sociale media zo immens zou zijn. Velen zagen plots een kikker in het gezicht van de Amerikaanse president en het fotoshoppen kende geen grenzen. We maakten volgende selectie.

Het begon dus met deze tweet van Mitchell, die beweerde dat het idee vanzelf gekomen is door even aan Trump te denken, "om jullie maar aan te geven hoever we gekomen zijn":

Mitchell was zelf erg verbaasd over het succes, maar waarschuwde de creatievelingen, en al wie dit grappig vond, op Twitter ook: "Het mag dan wel grappig lijken, maar hoever zijn we nog van het moment dat Trump naar buiten komt met een kikker op zijn gezicht, die dan zijn persoonlijkheid overneemt." Intussen kan de pret niet op op Twitter, ook niet bij Mitchell zelf die nog meer bewerkingen de wereld instuurde:

lees ook