Laundry Day viert 20ste verjaardag met visuele makeover

Het populaire dancefestival Laundry Day is dit jaar, op zaterdag 2 september, aan zijn 20ste editie toe en dat wil de organisatie vieren met een nieuwe look en meer dan tien podia. Laundry Day gaat bovendien samenwerken met verschillende Antwerpse horecazaken om ook de festivalervaring op gastronomisch vlak nog beter te maken.
© FestivalPictures.be 2014 - Full Album at http://www.festivalpictures.be

Laundry Day vindt net als zusterfestival Summerfestival sinds enkele jaren op het domein Middenvijver op de Antwerpse Linkeroever plaats, nadat het moest wijken van het Antwerpse Zuid omwille van de bouw van de wijk Nieuw Zuid. De twee festivals kwamen onlangs in handen van Atmosphere Architects, dat ook onder meer WECANDANCE, Fire Is Gold, Barefoot en Parkies concerten beheert. Het bedrijf gaat nu voor een makeover van Laundry Day en Summerfestival en wil meer voor een totaalervaring gaan in plaats van enkel het muzikale centraal te zetten.

De tien podia van Laundry Day zullen alvast volledig opnieuw ingekleed worden en het festival zet ook meer in op verfijnd eten en drinken. De line-up wordt pas later bekendgemaakt. Vorig jaar lokte Laundry Day nog 34.000 bezoekers en stonden onder meer Netsky en Tourist LeMC op de affiche.

Wie er sowieso bij wil zijn, kan nu al een ticket kopen. De eerste 2.000 kopers moeten er slechts 20 euro voor neertellen.