Vrouw slikt geld in na ruzie met echtgenoot

Samen zouden ze nog op vakantie trekken en daarvoor hadden Sandra Milena Almeida en haar echtgenoot al stevig gespaard. Maar toen Almeida ontdekte dat haar man vreemd gegaan was, vond ze maar één manier correct om hem daarvoor te doen betalen: de 7.000 dollar die voor de vakantie diende, stak ze in haar mond en at ze letterlijk op. Op die manier hoopte ze het geld later te kunnen "recupereren".

Toen de echtelijke ontrouw aan het licht kwam en er tussen beiden ruzie uitbrak, eiste de man de helft van het gespaarde bedrag. Maar dat zag de Colombiaanse vrouw niet zitten en begon ze de biljetten van 100 dollar door te slikken.

Een dag later kreeg ze zo’n pijn in haar buik, dat ze in allerijl naar het ziekenhuis moest gebracht worden. Daar wisten dokters via een operatie nog 5.700 dollar te recupereren. De biljetten werden in de operatiekamer al zuiver gemaakt en gedroogd.

Chirurg Juan Pablo Serrano op de plaatselijke radiozender Radio Caracol: "De vrouw onderging 2 operaties om haar van de biljetten te verlossen, namelijk aan de maag en aan de darmen. De biljetten die we konden redden zijn nog in goede staat. De andere biljetten zullen via de normale, natuurlijke weg het lichaam verlaten. De vrouw stelt het intussen goed."

Het gerecupereerde geld werd naar de politie gebracht. Een rechter zal nu oordelen wie welk bedrag zal krijgen.

lees ook