Herkent u deze montere oma?

Ze draait al zo lang mee in de hoogste regionen van de showbizz dat het moeilijk te geloven is, maar Adele is nog altijd maar 29 jaar. Gisteren vierde ze haar verjaardag, en dat bracht ze op een hilarische manier in de aandacht op Twitter.

30 worden is voor veel jonge vrouwen (en mannen) toch wel een wat beangstigende verjaardag. Maar Adele ziet het van de lollige kant, zo toonde ze gisteren op Twitter. 

Ze is, tussen haakjes, ook nog geen 30 geworden, maar "nearly 30". Erg bezwaard hoeft ze zich om dat getal ook niet te voelen, want met nog een jaar te gaan voor die 30e verjaardag heeft ze er al een leven en vooral carrière op zitten waar menigeen haar om benijdt.

Adele vond haar verjaardag in elk geval de geknipte gelegenheid voor een make-over. Ze kroop in de huid van Joannie "Nan" Taylor van de Britse comedy "The Catherine Tate Show", compleet met leesbril-aan-touwtje, roze cardigan en buitenissig rosgeverfde coiffure. Ze weet nu meteen hoe ze er rond haar 70e uit zal zien.