Stiefvader houdt het niet droog bij de laatste vraag

Het verjaardagsfeestje van een Amerikaans jongetje werd een emotionele gebeurtenis toen het feestvarken een brief begon voor te lezen voor zijn stiefvader. De stiefvader kon zijn tranen niet bedwingen toen de 10-jarige Kalani hem vroeg of hij hem wilde adopteren.

Ruim 2,5 miljoen mensen hebben al naar het filmpje gekeken dat een Amerikaanse moeder een kleine week geleden op Facebook zette. Ze filmde toen hoe haar zoon Kalani op het feestje voor zijn tiende verjaardag de rollen omdraaide. Het feestvarken gaf zijn stiefvader Brandon een cadeau en begon daarna een handgeschreven brief voor te lezen.

“Ik weet dat het vandaag normaal gezien om mij moet draaien, maar vandaag draait het om ons”, begint Kalani zijn brief. Vervolgens omschrijft hij hoe hij als 3-jarig jongetje Brandon als stiefvader kreeg en hoe blij hij is dat Brandon er altijd als een echte vader voor hem is.

Daarop krijgt de stiefvader het al een eerste keer moeilijk. Vervolgens vraagt het jongetje of Brandon hem en zijn moeder graag ziet, waarop de stiefvader bevestigend antwoordt. Als Kalani ten slotte vraagt om het officieel te maken en of Brandon hem wil adopteren, houdt de stiefvader het niet meer droog en barst hij diep ontroerd in tranen uit. Wat volgt is een diepe knuffel en het uitpakken van het cadeautje: de adoptiepapieren.

lees ook