Nicki Minaj belooft studies van tientallen fans te betalen

De Amerikaanse rapster en zangeres Nicki Minaj belooft dat ze de studies van tientallen fans zal betalen. Ze heeft dat gezegd aan fans die haar via Twitter benaderden op zoek naar geld voor hun studies. "Toon me jullie tienen, en ik betaal."
2017 Invision

Hogere studies zijn duur, en dat geldt zeker in de Verenigde Staten. Nicki Minaj zag afgelopen nacht oproepen passeren van fans die op zoek zijn naar honderden, soms zelfs duizenden dollars om hun inschrijvingsgeld, studieleningen of cursussen te bekostigen.

"Show me straight A's" -wat zoveel betekent als "Toon me tienen", of toch uitstekende schoolresultaten- en ik betaal", reageerde de superster tot de aangename verrassing van velen.

Ze vatte het op als een soort wedstrijd, en selecteerde een 30-tal studenten. "Want anders heb ik op den duur geen geld meer over", grapte ze. Maar daar blijft het niet bij. "Over een maand of twee doe ik meer", belooft ze.