"Op het einde van de dag moeten we toch weer onze string aandoen"

Het was alleszins een uitbundig feest, afgelopen zondag nadat Emmanuel Macron de Franse presidentsverkiezingen gewonnen had. Niet alleen was er de toespraak van de nieuwbakken president op het Louvre, er mocht ook gedanst worden, opgehitst door een aantal halfnaakte danseressen op het podium. Op andere evenementen zou er nauwelijks een woord aan vuil gemaakt worden, maar dit op de viering van de nieuwe president? Macron, of zijn ploeg had dit misschien toch beter moeten overdenken, zo bleek al snel op sociale media.

De commotie ging dus over deze in bikini geklede danseressen:

Dat zij zich zo durfden tonen op het overwinningsfeest van Macron, daarmee was niet iedereen gelukkig. Zo verschenen er op sociale media onder meer volgende reacties:

Meest gelezen