Barack Obama: "Het was niet zo duidelijk of Michelle bij mij zou blijven"

Dat ze elkaar graag zien, dat is intussen meer dan gekend. Toch kan Barack Obama het blijkbaar niet laten om dat steeds opnieuw weer onder de aandacht te brengen. Zo ook afgelopen zondag in Boston tijdens de uitreiking van de "Profile in Courage Award". Al deed hij het dit keer met een kwinkslag, om daarna opnieuw zijn liefde en wat Michelle voor de VS betekend heeft te benadrukken.

Barack Obama: "En ik wil ook mijn vrouw Michelle Obama bedanken, dat ze ook na mijn presidentschap bij mij is gebleven. Omdat ik het gevoel had dat ze het een verplichting voor het land vond om bij mij te blijven. Maar eens die officiële opdrachten achter de rug waren, was dat niet meer zo duidelijk."

"Ik zie mijn vrouw graag en ik ben dankbaar voor haar. En ik ben er nog altijd van overtuigd dat ons land veel geluk heeft gehad met zo’n first lady."

Zoals iedere keer volgde ook nu weer een gros aan positieve reacties op de liefdesbetuiging, zoals:

Meest gelezen