Verraste autobestuurders in Charleroi staan plots oog in oog met ontsnapte kamelen

Enkele kamelen hebben even vrij rondgelopen op de kleine ring rond Charleroi (R9). Dat meldt RTL-Info. De dieren konden ontsnappen uit een lokaal circus. Ze werden snel weer gevat.

Het gaat om dieren van circus Alexandre Bouglione. Dat circus staat nog tot 21 mei opgesteld op de parking van het congresgebouw Charleroi Expo. De kamelen konden ontsnappen uit hun kooi en bezorgden een aantal autobestuurders de verrassing van hun leven.

Volgens het circus werden de kamelen na minder dan 5 minuten opnieuw gevat. De politie kwam ter plaatse, maar er zijn geen meldingen van schade of ongevallen.

"Iedereen stond stil. Er stonden twee kamelen naast de betonnen omheining en twee in het midden van de weg. Het was indrukwekkend", zegt een autobestuurder aan RTL-Info. "Ik zei aan mezelf: ik heb niet gedronken, ik drink niet, ik gebruik geen drugs."

Meest gelezen