"Beseft Sean Spicer niet dat we hem toch nog kunnen zien?"

Het was blijkbaar opnieuw geen makkelijk moment voor de woordvoerder van het Witte Huis, na de beslissing van Donald Trump om FBI-baas James Comey te ontslaan. Volgens The Washington Post maakte Sean Spicer zich immers snel uit de voeten, toen hij de pers over dit onderwerp te woord moest staan, en dat deed hij door zich achter een aantal struiken te verbergen. Op Twitter kon men zijn gang weer gaan.

The Washington Post omschreef de situatie als volgt: "De woordvoerder van het Witte Huis Sean Spicer rondde dinsdagnacht zijn korte interview met Fox Business vanop de terreinen van het Witte Huis af en verdween dan in de duisternis, beschutting zoekend met zijn medewerkers bij wat struiken en daarna achter een hoge haag. Om naar zijn bureau terug te keren moest Spicer een zwerm journalisten passeren die allen wilden weten waarom Trump plots de FBI-baas ontslagen had."

"Nadat hij zich enkele minuten in de duisternis verstopt had, kwam zijn assistente tevoorschijn met de mededeling dat Spicer wel vragen wilde beantwoorden, maar dat er daarvan geen opnames mochten gemaakt worden. Uiteindelijk liet ook Spicer zich zien."

Op Twitter lokte deze passage uit het bericht onder meer volgende reacties uit:

Meest gelezen