Sandra Kim, France Gall, Lordi en ABBA zaterdag in de metro

De MIVB heeft een speciale playlist samengesteld om komende zaterdag ter gelegenheid van het Eurovisiesongfestival de Belgische kandidate Blanche te steunen. De Brusselse openbaarvervoersmaatschappij draait de hele dag een selectie Eurovisiesongfestivalnummers in alle (pre)metrostations.

De Brusselse openbaarvervoersmaatschappij MIVB gaat zaterdag speciale aandacht besteden aan het 62e Eurovisiesongfestival in Kiev in Oekraïne.

"Muziek maakt deel uit van een aangename reiservaring. Daarom is er elke dag muziek te horen in de Brusselse metrostations. De selectie wordt geregeld aangepast aan bepaalde evenementen, zoals Kerstmis en Valentijn", meldt de MIVB. Zaterdag wordt gefocust op het Eurovisiesongfestival.

Blanche verdedigt zaterdag de Belgische eer in Kiev met "City lights". Op de playlist van de MIVB staan onder meer de nummers "Waterloo" van ABBA, "Ne partez pas sans moi" van Céline Dion, "Je t'adore" van Kate Ryan, "Rhythm inside" van Loïc Nottet" en "Rise like a phoenix" van Conchita Wurst.

Meest gelezen