Sinksenfoor strikt The Band en Get Ready

Op de site Spoor Oost in Borgerhout vindt van 3 juni tot 9 juli opnieuw de Antwerpse Sinksenfoor plaats. Net als vorig jaar hoopt de organisatie op sommige dagen extra publiek te lokken door op het kermisterrein optredens te organiseren. The Band en Level Six openen de debatten op vrijdag 9 juni, Get Ready en Jamilla sluiten de rij op vrijdag 7 juli.
De jongens van Get Ready te gast bij Peter Van de Veire (archieffoto).

Ook Cookies & Cream, Cleymans & Van Geel, Uncle Phil en Halve Neuro komen dit jaar langs op de Sinksenfoor, telkens op een vrijdag. Op woensdagen is er ook kinderanimatie, met optredens van onder meer Mega Mindy, De Piepkes, De Ketnetband en Prinsessia en met een ballonclown.

De hoofdactiviteit van de Sinksenfoor blijft intussen uiteraard de eigenlijke kermis. Welke spectaculaire attracties er dit jaar staan, wordt binnenkort bekendgemaakt. De foor is van 3 juni tot 9 juli open op vrijdag en zaterdag van 14 tot 1 uur, op woensdag van 14 tot 24 uur en op maandag, dinsdag, donderdag en zondag van 15 tot 24 uur.

Meest gelezen