"Sean Spicer" tuft op spreekgestoelte door straten van New York

Sean Spicer is gesignaleerd op een gemotoriseerd spreekgestoelte in de straten van New York. Tenminste: zijn alter ego uit het satirische programma "Saturday night live". Daarin kruipt actrice Melissa McCarthy geregeld in de huid van de woordvoerder van het Witte Huis.

In West 58th Street vlak bij het Trump Hotel op Manhattan in New York heeft zich vandaag een opmerkelijk tafereel afgespeeld. Omstaanders zagen hoe McCarthy verkleed als Spicer op een gemotoriseerd spreekgestoelte door het verkeer tufte terwijl ze de voorbijrijdende wagens toeschreeuwde.

Het ging uiteraard om een opname van "Saturday night live", het satirische programma waarin de actrice met de regelmaat van de klok in de huid van de woordvoerder van het Witte Huis kruipt en hem daarbij fors op de korrel neemt. In de uitzending van aanstaande zaterdag moet blijken welke sketch de makers deze keer over hem hebben bedacht.

Meest gelezen