Abby Lee Miller: "Ik ga me inbeelden dat ik in een film meespeel"

"A year and a day". Dat is de celstraf die Abby Lee Miller, bekend van het populaire realityprogramma "Dance moms" moet uitzitten, nadat ze veroordeeld werd voor fraude. De strenge danscoach, die in haar programma de moeders van de jonge danstalenten vaak in woede deed uitbarsten, wordt dus binnenkort aan de gevangenispoort verwacht. Toch leek ze daarvan minder onder indruk dan men zou verwachten en heeft ze al heel wat plannen om de tijd daar op te vullen.

Miller werd ervan beschuldigd geld achtergehouden te hebben, terwijl ze zich failliet had laten verklaren. Bovendien had ze vrienden gevraagd Australische dollars het land binnen te smokkelen. Dat kon haar tot 5 jaar cel kosten, maar uiteindelijk kreeg ze een kortere celstraf. Volgens diverse nieuwsmedia kan ze, mits goed gedrag, al na 9 maanden vrijkomen. Miller moet zich in ieder geval 45 dagen na de uitspraak bij de gevangenis aanmelden.

In een interview met ABC News leek ze erg gelaten over haar celstraf. Miller: "Het lijkt wel een titel van een bioscoopfilm, "A year and a day". Surrealistisch voor mij."

"Zo zal ik mijn straf ook opvatten: ik ga me inbeelden dat ik een film draai. Ik zal daar 10 maanden lang op de opnameset opdraven. Zo zal het gebeuren."

"Ik ga in ieder geval veel lezen. En Spaans leren. Ook ga ik verder werken aan mijn nieuw boek."

"Door deze ervaring wil ik een betere zakenvrouw worden. En meer aandacht besteden aan mezelf. Ik heb zoveel tijd en energie gestoken om van de kinderen van anderen een vedette te maken. Zij voelden aan als mijn kinderen, omdat ik zelf geen kinderen heb. Ik heb ze grootgebracht alsof ze mijn eigen kinderen waren."

Een van die kinderen is de intussen erg populaire Maddie Ziegler, die u ongetwijfeld kent van deze video van Sia:

Meest gelezen