Kobe Desramaults prijst zijn nieuwe restaurant Chambre Séparée aan

Kobe Desramaults heeft op de Facebookpagina van In De Wulf aangekondigd dat klanten vanaf nu een tafel kunnen reserveren voor zijn nieuwe restaurant Chambre Séparée in Gent. De chef van In De Wulf opent in Gent een nieuw restaurant dat gerechten serveert naargelang de aanvoer van landbouwers, leveranciers en seizoenen.

De bekende kok Kobe Desramaults heeft eind vorig jaar afscheid genomen van zijn restaurant In De Wulf in Dranouter. Hij kondigt nu de opening van de reservaties voor zijn nieuwe restaurant Chambre Séparée in Gent aan op Facebook.

Chambre Séparée opent op 1 juni de deuren in de Keizer Karelstraat 1 in de Arteveldestad. "Kobe Desramaults serveert in "Chambre Séparée" een degustatiemenu dat uit een 20-tal gangen bestaat. De gerechten wisselen naargelang van de aanvoer van landbouwers, leveranciers en het seizoen", klinkt het op de website van het nieuwe restaurant.

Meest gelezen