Streaker op Songfestival was niet aan zijn proefstuk toe

De identiteit van de man die zijn broek liet zakken op het podium van het Eurovisiesongfestival is bekend: Vitalii Sediuk. Sediuk is met zijn stunt niet aan zijn proefstuk toe. In het verleden probeerde hij Will Smith te zoenen en drie jaar geleden kuste hij Kim Kardashian op de kont.

De 28-jarige Oekraïense grappenmaker Vitalii Sediuk heeft gisterenavond toegeslagen op het Eurovisiesongfestival. Hij toonde zijn blote kont aan de miljoenen televisiekijkers die de pauze-act van Jamala bekeken.

Sediuk is met zijn actie niet aan zijn proefstuk toe. In het verleden heeft hij andere bekende mensen lastiggevallen. Zo probeerde hij onder meer Will Smith te kussen. Ook America Ferrara en Brad Pitt werden door Sediuk onheus benaderd.

Het bekendste incident met Sediuk is wellicht de poging van de grappenmaker om de kont van Kim Kardashian te kussen tijdens de modeweek in Parijs in 2014. "Ik heb zo een beetje haar benen geknuffeld", zei hij daarover in The Hollywood Reporter.

Over zijn motivatie voor zijn "stunts" is Sediuk duidelijk. "Ik hou van de showbusiness. Wat ik doe is niet normaal, maar mijn intenties zijn niet slecht."

Herbekijk: Man laat zijn broek zakken op Songfestival

Bekijk: Vitalii Sediuk heeft ook andere sterren "geprankt"

Meest gelezen