Achterwaartse salto loopt bijna faliekant af

Wie uitgedaagd wordt, moet best twee keer nadenken vooraleer op de uitdaging in te gaan. Zo ook Devon, die midden vorige week door zijn 7-jarig neefje gevraagd werd om een achterwaartse salto vanaf een auto te doen. Devon had daarna beter moeten weten om de uitvoering van deze uitdaging niet op een helling te doen. Maar, zoals men op Twitter reageerde, hij had het geluk aan zijn kant.

"Toen ik het filmpje op Snapchat gepubliceerd had, leek het alsof iedereen gek werd”, aldus de maker van de beelden op Buzzfeed News, “Ik heb het filmpje dan naar een vriend, Tommy, gestuurd die het op Twitter plaatste. Dan ging het filmpje pas echt viraal.” Uiteindelijk werd het filmpje ook opgepikt door de sportvideo-website House of Highlights, waar het intussen bijna anderhalf miljoen views wist te vergaren.

Tommy: "Iedereen wijst me erop dat Devon God moet bedanken en dat hij zich heel gelukkig mag prijzen." Dat Devon veel geluk had, hoeft natuurlijk geen betoog. Dat liet men op Twitter dan ook uitgebreid weten, de ene tweet al creatiever dan de andere:

Meest gelezen