Portugese winnaar Songfestival zingt samen met zus "City lights" van Blanche

Op Facebook is te zien hoe de uiteindelijke Songfestivalwinnaar Salvador Sobral en zijn zus Luisa zich zaterdag voorbereid hebben in de aanloop naar de finale: onder meer door "City lights" van de Belgische Blanche te zingen.

Sobral won zaterdag het Songfestival met het nummer "Amar pelos dois", een liefdeslied dat door zijn zus geschreven werd. 

De Portugese zanger noemde zijn eerste plaats "een overwinning van de betekenisvolle muziek". Hij en zijn zus zijn duidelijk ook fan van de muziek van Blanche, want in de wandelgangen zongen ze een breekbare versie van de hit van Blanche. De Belgische zangeres bedankte hen op haar Facebookpagina al voor de mooie cover. 

Bekijk hier de versie van "City lights" door broer en zus Sobral

Dinsdag zette Luisa al een fragment van een cover van "Blackbird", het nummer van de Finse inzending Norma John, online (zie video hieronder). Dat land haalde de finale uiteindelijk niet. 

Meest gelezen