Meest recent

  Welkom op de bètasite van VRT NWS, wat betekent dat?

  Exit deredactie.be, welkom vrtnws.be. Na de zomer worden de nieuwssite en –app van de openbare omroep volledig vernieuwd. Op deze plaats kunt u zien hoe dat eruit zal zien.

  Dat u dit artikel kunt lezen betekent dat u bent ingegaan op onze uitnodiging om deze bètasite te testen. Veel dank daarvoor. We hopen dat u het een fijne ervaring vindt, maar ook dat u ons feedback kunt bezorgen over wat u goed vindt en wat voor verbetering vatbaar is. Na de zomervakantie hopen we deze site en app als dé nieuwssite en –app van de VRT te kunnen lanceren. Momenteel laten we internetgebruikers toe om beide te testen, zodat we bij de lancering de best mogelijke ervaring kunnen aanbieden.

  Een bètasite is echter geen volledige site. Wat u hier ziet, is nog niet klaar. Zie het als een nieuw gebouwd huis. Het staat al rechtop, maar verschillende kamers moeten nog worden ingericht en verschillende muren hebben nog een laag verf nodig. Met andere woorden, er wordt nog volop aan gewerkt.  

  Daarom is deze site ook inhoudelijk niet altijd helemaal up-to-date. Op de meeste dagen van de week proberen een aantal redacteurs de inhoud van site en app zo actueel mogelijk te maken, maar dat lukt enkel tijdens de kantooruren. Niet ’s morgens vroeg, ’s avonds laat of tijdens het weekend. Dan probeert de meerderheid van onze redacteurs deredactie.be zo actueel mogelijk te houden. Op elk moment van de dag en nacht, zeven op zeven, vindt u daar het meest recente nieuws.

  Op dit moment is deredactie.be namelijk nog altijd de officiële nieuwssite en –app van de VRT. Daar vindt u de hoofdpunten van het nieuws geordend volgens het belang dat we eraan willen geven. De meerderheid van de artikels die voor deredactie.be gemaakt wordt, verschijnt wel op de pagina ‘net binnen’ op de site en in de app van VRT NWS.