Instagram lanceert "face filters"... en bezwijkt even

Gebruikers van Instagram kunnen voortaan allerlei "face filters" aan hun foto's toevoegen om die op te leuken. Dat meldt de fotodeelsite. Toeval of niet: vanavond lag ie even plat.

Bloemetjes, konijnenoren of een gouden kroon: in navolging van gebruikers van Snapchat kunnen voortaan ook die van Instagram versieringen als deze aan hun foto's toevoegen, zo meldt de fotodeelsite. Daarnaast kunnen ze ook een nieuwe zogenoemde hashtagsticker virtueel op hun foto's kleven en met een nieuwe wistool letters of andere vormen van hun kiekjes krabben.

Toeval of niet: vanavond lag Instagram een poosje plat. Dat viel tenminste op te maken uit tal van meldingen in die aard die even over 21 uur op Twitter begonnen te verschijnen. Rond 22.30 uur leek het euvel verholpen.

Meest gelezen