Blanche nu ook bovenaan in Vlaamse Ultratoplijst

Enkele dagen na de grote finale van het Songfestival stijgt Blanche door naar de hoogste positie in de Vlaamse Ultratoplijst. Slechts twee andere Waalse kandidaten aan de liedjeswedstrijd deden haar dat voor, meldt Ultratop.

"City lights" was in aanloop naar het Songfestival al een succes in de download- en streaminglijsten over heel Europa. Nu stoot Blanche na 10 weken UItratop in Vlaanderen door van nummer vijf naar nummer één. Er zijn slechts 2 Waalse Songfestivalkandidaten die haar dat voordeden: Loïc Nottet met "Rhythm inside" in 2015 en Sandra Kim met "J'aime la vie" in 1986. 

Ook de winnaar van het Songfestival, Salvador Sobral, maakt deze week zijn opwachting in de hitlijst. Hij komt met zijn winnend nummer "Amar pelos dois" nieuw binnen in de lijst op de 30e plaats in de Ultratop 50.

 

Meest gelezen