Jonge fietser zwaargewond na ongeval met vluchtmisdrijf, parket zoekt getuigen

Het parket is op zoek naar getuigen van een zwaar ongeval met vluchtmisdrijf dat vanmiddag gebeurde in Dikkebus, een deelgemeente van Ieper. Een 17-jarige fietser werd er aangereden door een voertuig, waarvan de bestuurder vluchtmisdrijf pleegde.

De aanrijding gebeurde iets voor 16 uur op het kruispunt van de Oude Bellestraat en de Hallebaststraat in Heuvelland. De jonge fietser liep zware hoofdletsels op en werd in kritieke toestand afgevoerd.

Een indirecte getuige meldde aan de politie dat een voertuig met verbrijzelde voorruit in de Oude Bellestraat richting Wijtschate reed.

Er kwam een deskundige ter plaatse. Het parket zoekt getuigen van de feiten. De deskundige die aangesteld werd, vraagt uit te kijken naar een personenwagen donkere kleur (blauw of zwart) berline met schade links frontaal en een ingedrukte voorruit, voertuigtype Peugeot 406. Wie meer weet over het ongeval, wordt opgeroepen contact op te nemen met de lokale politie.

Meest gelezen