Lommel brandpunt van opnames thrillerreeks "Undercover" met Tom Waes

Het productiehuis De Mensen gaat op 6 juni van start met de opnames van de nieuwe thrillerserie "Undercover". Het zwaartepunt van de opnames ligt in Lommel. "Undercover" zal ten vroegste in 2019 op antenne komen. De televisieserie met onder anderen Tom Waes en de Nederlandse actrice Anna Drijver speelt zich af in het drugsmilieu in de grensstreek België-Nederland.

De opnames van de nieuwe thrillerreeks "Undercover" van Eén met een Belgisch-Nederlandse cast gaat op 6 juni van start in Lommel. De acteurs zijn zich al volop aan het voorbereiden. De serie speelt zich af in het drugsmilieu in de grensstreek België-Nederland en zal ten vroegste in het voorjaar van 2019 op antenne komen.

De opnames zullen hoofdzakelijk plaatsvinden in Lommel en lopen van 6 juni tot het einde van het jaar. "We zijn erg tevreden dat Eén en De Mensen spontaan aan Lommel dachten voor de opnames van deze nieuwe reeks. Lommel is stilaan een vaste waarde voor filmploegen die hier graag en vaak over de vloer komen", reageert burgemeester Peter Vanvelthoven.

In de cast van de serie zitten acteurs uit België en Nederland. De opvallendste naam is die van "Tom Waes", maar er zijn ook rollen voor De Nederlandse acteurs Anna Drijver, Frank Lammers en hun Vlaamse collega's Katrien De Ruysscher. Nico Moolenaar, Bart Uytdenhouwen en Piet Matthys zijn de scenaristen. 

De regie van "Undercover" is in handen van Frank Devos en Eshref Reybrouck. Zij zijn bekend van respectievelijk "Chaussée d'Amour" en "Marsman".

Meest gelezen