Peter Wouters wordt nieuwe voorzitter van beweging.net

Peter Wouters wordt de nieuwe voorzitter van beweging.net, het vroegere ACW. Hij zal Patrick Develtere opvolgen, die aan de slag gaat in de schoot van de Europese Commissie. Wouters werkt nu nog als opleidingshoofd aan de Campus Sociale School Heverlee.
www.oofoto.be

Na een uitgebreide consultatieronde bij de verschillende verwante organisaties en vrijwilligers van beweging.net heeft de organisatie beslist om Peter Wouters als kandidaat-voorzitter voor te dragen. Op 3 juni moet de algemene vergadering de kandidatuur goedkeuren.

Peter Wouters is 47 jaar en is momenteel opleidingshoofd bachelor in sociaal werk op de Campus Sociale School Heverlee (UCLeuven-Limburg). Beweging.net prijst hem vooral voor zijn vernieuwende aanpak van bewegings- en vrijwilligerswerk.

Wouters volgt Patrick Develtere op, die aan de slag gaat als adviseur Sociale Zaken en Internationale Samenwerking bij het European Political Strategy Centre (EPSC) van de Europese Commissie.

Meest gelezen