Bellewaerde gaat "het meest complete waterpark voor de hele familie" bouwen

Het attractiepark Bellewaerde gaat 17 miljoen euro investeren in de bouw van een gloednieuw indoorwaterpretpark. Moederbedrijf Compagnie des Alpes zette daarvoor het licht op groen. In het voorjaar 2019 moet Bellewaerde Aquapark een feit zijn.

Het gaat om de grootste investering ooit voor het attractiepark nabij Ieper. Het gloednieuwe indoorwaterpark heeft de ambitie om het meest complete waterpark voor de hele familie te worden. De volledige site zal zo'n 3.000 m² zijn en zich op de parking aan de Meenseweg bevinden. Binnenin voorziet Bellewaerde verschillende glijbanen, speeltuigen, een speelzone en peuterbad, maar ook een welnesszone en een belevingstraject, genaamd Lazy River.

De werkzaamheden voor Bellewaerde Aquapark zullen ongeveer anderhalf jaar in beslag nemen. De opening is voorzien in het voorjaar van 2019. Het waterpretpark is goed voor minstens tien nieuwe banen.

Meest gelezen