Carla Bruni maakt comeback in het Engels

De Italiaans-Franse zangeres Carla Bruni brengt op 6 oktober een nieuw album uit met covers van Engelstalige pop- en countrynummers. Bruni heeft onder meer "Stand by your man" van Tammy Wynette en "Enjoy the silence" van Depeche Mode gecoverd.

De Italiaans-Franse Carla Bruni brengt voor het eerst in vier jaar een nieuw album uit. De vrouw van de voormalige Franse president Nicolas Sarkozy zal op 6 oktober een cd met covers van bekende Engelstalige pop- en countrynummers uitbrengen.

Met het album "French touch" mikt Bruni op een Engelstalig publiek. Ze covert onder meer "Enjoy the silence" van Depeche Mode en "Stand by your man" van Tammy Wynette. De cover van "Enjoy the silence" is al gepubliceerd op het internet.

In het Amerikaanse magazine Billboard meldt Bruni dat het nummer "Stand by your man" niet opgedragen is aan haar huidige echtgenoot Nicolas Sarkozy, maar aan alle echtgenoten in de wereld. "Het nummer is erg macho, maar op een zachte manier", klinkt het.

Meest gelezen