Familie Chris Cornell stelt vragen bij doodsoorzaak

Volgens de echtgenote van de overleden zanger van Soundgarden was Chris Cornell onder invloed van medicijnen of andere drugs toen hij om het leven kwam. Vicky Cornell denkt dat haar man te veel angstremmers heeft geslikt toen hij een einde aan zijn leven maakte.

De familie van Chris Cornell stelt de eerste conclusie van de lijkschouwing van Cornell in vraag. In een statement stelt Vicky Cornell dat haar man niet wist wat hij deed toen hij om het leven kwam. De wetsdokter in Detroit bevestigde vandaag de conclusies uit het eerste onderzoek.

De zanger van Soundgarden slikte op doktersadvies Ativan, een angstremmer. Volgens de familie van Cornell is het best mogelijk dat hij een grotere dosis van het medicijn heeft genomen dan voorgeschreven.

"Na het optreden in Detroit merkte ik op dat Chris moeilijk uit zijn woorden kwam. Ik vroeg aan de security om een oogje in het zeil te houden. Wat er gebeurd is, is onverklaarbaar."

"We zijn ervan overtuigd dat Chris niet wist wat hij deed toen hij om het leven kwam. Zonder de resultaten van de toxicologische tests weten we niet wat er met hem is gebeurd. Chris was een toegewijde vader en mijn beste vriend", reageert Vicky Cornell. Chris Cornell heeft samen met zijn tweede vrouw twee kinderen. Uit een eerder huwelijk had hij een dochter.

Meest gelezen