Jennifer Lawrence: "Ik heb tenminste dikke pret gehad"

Het waren beelden die gelekt werden onder de noemer: "Het enige optreden dat Jennifer Lawrence wellicht niet aan de hele wereld wil laten zien." De actrice van "The hunger games" werd immers gefilmd terwijl ze in dronken toestand een paaldans uitvoerde. Maar Lawrence reageerde met een kwinkslag en vond dat ze het er nog goed vanaf gebracht had, "zelfs zonder buikspieren".

Het was celebritywebsite Radar Online die de beelden van Lawrence woensdag de wereld instuurde. De beelden dateerden van eind april en werden gemaakt in de Beverly Hills Club in Wenen, Oostenrijk. Volgens de website deed de video "je mond open vallen van verbazing", omdat Lawrence niet alleen sensueel danste rond een paal, maar ook nog eens biljetten opraapte van de vloer en zich daarmee op de billen sloeg. De beelden kan u hier bekijken.

Maar wie dacht dat Lawrence nu zielig in een hoekje zou gaan zitten kniezen, had het verkeerd voor. Op Facebook reageerde ze als volgt: "Niemand wil door het internet herinnerd worden aan die keer dat ze probeerde te dansen rond een strippaal. Het was de verjaardag van mijn vriendin en ik heb mijn paranoïde bodyguard even vrijaf gegeven om zelf wat plezier te hebben. En ik ga me niet verontschuldigen, want ik heb dikke pret gehad."

"Bovendien was het geen bh die ik droeg, maar een topje van Alexander Wang. En ik vond mijn dansprestatie wel goed, zelfs zonder buikspieren", besloot ze met een kwinkslag.

Meest gelezen