Verbazing alom bij Studio Brussel: "Dit hebben we nog nooit meegemaakt"

Een finale op Studio Brussel en de winnaar gaat aan de haal met tickets voor Gorillaz. Dan heb je aan het einde van de rit iemand die triomfeert en iemand die ongelukkig achterblijft. Alleen gebeurde tijdens deze finale iets heel merkwaardigs. "Iets wat ik nog nooit eerder heb meegemaakt", zegt presentatrice Linde Merckpoel.

Emmanuel en Lara mochten onder elkaar uitmaken wie van hen aan de haal ging met de felbegeerde tickets. Uiteindelijk gaf Emmanuel een fout antwoord. "Emmanuel, jij hebt nu echt wel een geweldig schoon cadeau gegeven aan Lara", klonk het nog uit de mond van Linde Merckpoel.

Emmanuel kon nog hoorbaar lachen om zijn verlies. En hij vertelde ook waarom. "Ik heb zes maanden geleden van mijn vriendin een reis gekregen naar Engeland. We zijn toen ook naar Margate geweest, zonder dat we wisten dat daar een festival werd georganiseerd. En ik ben blij dat ik mijn vriendin nu eindelijk een cadeau kan teruggeven."

Hoezo, cadeau teruggeven?

En toen kwam de aap uit de mouw. "Want, geloof het of niet. We zijn allebei binnen geraakt. Mijn vriendin en ik", zegt Emmanuel. Emmanuel en Lara, de twee finalisten, bleken dus een koppel te zijn. Wat volgt is verbazing en ongeloof bij presentatoren Linde Merckpoel en Bram Willems. 

"Linde en ik zitten hier naar elkaar te kijken, wat is die man nu allemaal aan het vertellen", lacht Willems.  "Ik dacht dat je het niet begrepen had dat je niet gewonnen hebt", countert Merckpoel. "Dit hebben we echt nog nooit meegemaakt."

Bekijk hier het volledige fragment uit "Linde staat op"

Meest gelezen