Wagen bolt van helling nadat bestuurder uitgestapt is

Het is vaak grappig in een komische film. In realiteit is het dat heel wat minder. Ook al blijven de beelden even spectaculair als in de film. Deze Brit mocht aan den lijve ondervinden hoe het voelt achter je wagen aan te rennen, terwijl die van een helling afrijdt. Uiteindelijk kwam de wagen tot stilstand tegen een woning. Er vielen geen gewonden.

De eigenaar van de wagen verklaarde op nieuwswebsite Daily Mail dat zijn gps hem een verkeerde weg had doen inslaan in Keyworth, Nottinghamshire, en dat hij uitgestapt was om navraag te doen waar hij terechtgekomen was. Maar hij wist niet zeker of hij de handrem opgetrokken had of dat de handrem het begeven heeft. In ieder geval, nadat hij uitgestapt was, bolde de wagen naar beneden. De verkoper van beroep kon niets anders doen dan er achteraan te lopen.

Donna Martindale, eigenares van het gehavende huis waartegen de wagen tot stilstand kwam: "De schade is aanzienlijk. Het is nu nog afwachten of er nog meer scheuren in ons huis zullen voorkomen, want dan wordt de toestand wel echt erg. In ieder geval ben ik blij dat er niemand thuis was toen het gebeurde."

Meest gelezen