Zes broers en zussen zijn enige erfgenamen van Prince

De zes broers en zussen van Prince zijn voorlopig de enige erfgenamen van de zanger. De beslissing van een rechter in Minnesota betekent niet dat zij meteen het fortuin van de zanger erven. Mogelijke erfgenamen van Prince kunnen zich het komende jaar melden om aanspraak te maken op hun deel van de nalatenschap van Prince.
AP1985

De erven van Prince zullen nog een tijd op hun erfenis moeten wachten. Een rechter in Minnesota heeft beslist dat de zus en vijf halfbroers van Prince zijn enige erfgenamen zijn.

Het gaat om Omar Baker, Alfred Jackson, Sharon Nelson, Norrine Nelson, John R. Nelson en Tyka Nelson. Zij hebben een dna-test ondergaaan die hun bloedverwantschap heeft bevestigd.

De erfgenamen mogen niets verkopen of verdelen zonder toestemming van de rechter. Mogelijke erfgenamen krijgen nog een jaar de tijd om zich kenbaar te maken en hun deel van de nalatenschap van Prince op te eisen.

Prince is vorig jaar op 21 april overleden op 57-jarige leeftijd. De zanger liet geen testament na. De nalatenschap van Prince wordt op meer dan 250 miljoen euro geschat.

Meest gelezen