Pippa Middleton geeft jawoord in jurk van Giles Deacon en pumps van Manolo Blahnik

Pippa Middleton en James Matthews hebben elkaar het jawoord gegeven in de kerk van Englefield. De zus van Kate Middleton deed dat in een jurk van Giles Deacon, een tiara van Robinson Pelham, een sluier van Stephen Jones en pumps van Manolo Blahnik. Ook tal van leden van de Britse koninklijke familie waren van de partij.

In het Verenigd Koninkrijk heeft de huwelijksplechtigheid van het jaar plaatsgevonden. Rond 13 uur onze tijd beloofden Pippa Middleton en James Matthews elkaar eeuwige trouw in de 12e-eeuwse kerk van Englefield in Engeland.

Uiteraard was het bij de aankomst van de bruid vooral uitkijken naar haar trouwjurk. Het blijkt een exemplaar uit de stal van Giles Deacon, een Britse modeontwerper. Daar overheen draagt de zus van Kate Middleton een op maat gemaakte sluier van Stephen Jones. Op haar hoofd heeft ze een tiara van Robinson Pelham en stappen doet ze in pumps van Manolo Blahnik.

Ook tal van leden van de Britse koninklijke familie waren van de partij, onder wie de hertogin van Cambridge, haar echtgenoot prins William, zijn broer prins Harry en zijn vriendin Meghan Markle. Prins George en zijn zus prinses Charlotte mochten opdraven als bruidskinderen. Ook de Zwitserse tennisser Roger Federer was aanwezig.

AFP or Licensors
AFP or licensors