Nicki Minaj: "Wat zeg je daar? En ik dan?"

Het was vannacht weer feest voor de Amerikaanse muziekbusiness met de uitreiking van de Billboard Music Awards. De muziekvedetten probeerden weer alle aandacht naar zich toe te trekken, de 71-jarige Cher bijvoorbeeld in minimale kleding of Celine Dion verkleed als ijsberg. Toch was het uiteindelijk de extravagante Nicki Minaj die met een heerlijke reactie op een uitspraak van rapper Drake de lachers op haar hand kreeg. Op nieuwsmedia én sociale media werd haar reactie alvast als "priceless" omschreven.

Toen Drake zijn prijs voor beste album in ontvangst nam, richtte hij zich plots tot Vanessa Hudgens, bekend van "High school musical" en "Journey 2: the mysterious island", en smachtte haar toe: "Ik wil nog zeggen, Vanessa Hudgens, je ziet er geweldig uit vanavond!" Minaj reageerde daarop als volgt:

Die reactie werd op sociale media snel apart ("Excuse me! What about me!") opgeknipt:

Twitter kon de reactie van Minaj alvast meer dan smaken:

Toch liet Drake tijdens deze en een volgende speech nog weten dat hij een grote fan was van Minaj en hij noemde haar zelfs "the love of my life"…

Wie gewonnen heeft, en wie verloren heeft, op de Billboard Music Awards kan u hier terugvinden.

Meest gelezen