Ouders misdragen zich tijdens diploma-uitreiking

Vol trots stapten ze naar het podium in de Bellevue Baptist Church in Cordova, VS, waar ze uiteindelijk hun diploma zouden overhandigd krijgen. Voor de leerlingen van de Arlington High School was het wellicht een hoogtepunt in hun prille studentencarrière. Maar uiteindelijk kregen niet zij midden vorige week alle schijnwerpers op zich gericht. Een aantal ouders raakte immers verwikkeld in een gevecht om de stoelen.

Het gevecht zou begonnen zijn omdat een vrouw een stoel gereserveerd had voor iemand die nog niet aanwezig was. Toen iemand anders die stoel wilde inpikken, vielen er eerst woorden en daarna (harde) klappen.

Stafmedewerker Jeffery Mayo op Buzzfeed News: "Het is jammer dat een aantal volwassenen gedaan heeft wat ze deden aan het begin van de ceremonie en daardoor de aandacht afleidde van de prestaties van de studenten."

"Onze veiligheidsmedewerkers hebben onmiddellijk de vechtende volwassenen verwijderd, waardoor de diploma-uitreiking nauwelijks nadeel ondervonden heeft van het voorval. De aandacht moest immers naar de studenten gaan en niet naar een aantal zielige beslissingen van volwassenen."

Meest gelezen