Al meer dan 500.000 pond ingezameld voor slachtoffers Manchester

Langs alle kanten komen er blijken van meeleven en steun voor de slachtoffers van de aanslag in Manchester en hun families. De krant Manchester Evening News wil via crowdfunding 500.000 pond inzamelen om de slachtoffers financieel te steunen.

"De bevolking van Manchester is in shock na de verwoestende terroristische aanslag die gericht was tegen jonge muziekliefhebbers", schrijft de krant op haar website.

"Veel lezers hebben ons gevraagd hoe ze de slachtoffers kunnen helpen. Daarom hebben we een 'We Stand Together Manchester'-fonds opgericht waarmee we 500.000 pond willen ophalen voor de slachtoffers en hun familie", schrijft de krant.

Enkele uren na de start van de actie was dat doel al bereikt en stroomt er nog altijd geld binnen.

Meest gelezen