Ariana Grande: "Gebroken. Ik heb hier geen woorden voor"

Zangeres Ariana Grande heeft op Twitter gereageerd op de explosie in de Manchester Arena na haar concert gisterenavond. "Gebroken. Uit de grond van mijn hart. Ik vind het zo zo erg. Ik heb hier geen woorden voor", schrijft ze op haar officiële account.
2016 Invision

Ariana Grande trad maandagavond op in de Manchester Arena met haar "Dangerous Woman"-tournee. De explosie deed zich voor aan het einde van het concert, na afloop van het laatste nummer. Grande had volgens getuigen net haar fans bedankt en veel mensen waren al op weg naar de uitgang van de zaal.

Ariana zelf raakte niet gewond. Ze reageerde een paar uur later op Twitter. "Gebroken. Uit de grond van mijn hart. Ik vind het zo zo erg. Ik heb hier geen woorden voor", schrijft ze op haar officiële account.

Zondag staat ze normaal gesproken op het podium van het Sportpaleis. Volgens sommige bronnen zou het tieneridool voorlopig haar tournee stoppen. Mogelijk wordt het optreden in Antwerpen ook geannuleerd, maar daarover bestaat officieel nog geen duidelijkheid.

Ook andere artiesten reageren verbolgen op sociale media.

Meest gelezen