Dranouter vervolledigt affiche met Raymond van het Groenewoud

De affiche van Dranouter 2017 is compleet. De organisatie heeft de laatste 15 namen bekendgemaakt. Uitschieters daarin zijn Raymond van het Groenewoud, De Dolfijntjes, Jan De Smet en Mira.

In totaal staan er dit jaar 55 acts op Dranouter. 40 daarvan waren al bekend. De 15 namen die naar vandaag nog aan zijn toegevoegd, zijn Orkesta Mendoza, Raymond van het Groenewoud, De Dolfijntjes, Eliza Carthy & The Wayward Band, Kim Janssen, Opposite Loft Singers, Sarah Ferri with string trio, Jan De Smet & De 2 Centimeters, Tutu Puoane, Martin Harley, Mira, Stoomboot, Sophie & Fiachra, Novar en Embrun.

Dranouter 2017 vindt plaats van vrijdag 4 tot en met zondag 6 augustus. Het festivalterrein opent op donderdag 3 augustus al zijn deuren, voor een openingsfeest met onder meer Goe Vur In Den Otto en Discobar Galaxie. Voor alle inwoners van de gemeente Heuvelland en alle festivalgangers met een combiticket is de toegang gratis.

 

Meest gelezen