Zo ziet de nieuwe Eén-reeks van Bart De Pauw eruit

Televisiemaker Bart De Pauw heeft een nieuwe fictiereeks klaar voor Eén: "It's showtime". Telenetklanten kunnen de reeks via 8 juni al opvragen, begin 2018 wordt de serie over een jongen die koste wat het kost beroemd wil worden, uitgezonden op Eén.

De tiendelige humoristische reeks is geschreven door Bart De Pauw, die zelf ook meespeelt. De regie is in handen van Pietje Horsten ("Buiten de zone", "W817", "Loslopend wild"). De hoofdrollen zijn weggelegd voor Stijn Steyaert, Ella-June Henrard, Tom Audenaert, Kevin Bellemans, Lies Pauwels en Thomas De Smet.

Hoofdpersonage Kenny, een jongen van 22 wil zijn droom waarmaken in de showbizzwereld. Enig probleem: Kenny heeft niet bepaald artistieke talenten, maar zijn familie is wel aan onvoorwaardelijk fan van hem. De reeks is vanaf januari 2018 te zien op Eén.

Bekijk het eerste fragment

Meest gelezen