Ariana Grande schorst ook optreden in Sportpaleis na aanslag Manchester

Ariana Grande schorst alle optredens tot 5 juni, inclusief het optreden in het Sportpaleis in Antwerpen dus. Dat meldt haar manager aan persagentschap Reuters en bevestigt Live Nation op Facebook. Enkele dagen geleden is net na een optreden van de zangeres in Manchester een aanslag gepleegd op de concertzaal.

De Amerikaanse zangeres Ariana Grande heeft haar Europese tour onderbroken na de bomaanslag op een concertzaal in Manchester eerder deze week. Haar manager meldt aan persagentschap Reuters dat alle optredens tot 5 juni worden afgelast. Dat wil zeggen dat ook het optreden in het Sportpaleis in Antwerpen nu zondag niet door gaat.

"Door de tragische gebeurtenissen in Manchester wordt de "Dangerous woman tour" van Ariana Grande geschorst tot we de situatie beter kunnen inschatten en uit respect voor de slachtoffers", meldt concertorganisator Live Nation op Facebook. "Tickets zullen volledig worden terugbetaald." Wie een ticket heeft wordt persoonlijk gecontacteerd door Tele Ticket Service voor de terugbetaling.

Het Sportpaleis spreekt over een zware financiële domper. Het is uitzonderlijk dat de tickets worden terugbetaald en er geen nieuwe datum voor de concerten wordt gezocht. "We blijven hopen dat ze toch nog op een later moment naar België komt", klinkt het voorts. Bij Live Nation klinkt het dat er voorlopig geen nieuwe datum wordt geprikt.

Meest gelezen