Tom Cruise: "Opnames "Top gun 2" starten binnenkort"

"De opnames voor "Top gun 2" starten binnenkort." Dat heeft Tom Cruise gezegd op de Australische televisie in de ochtendshow "Sunrise". "Het gaat nu echt gebeuren", voegde hij eraan toe.

Al jaren wordt er gespeculeerd over een vervolg op de filmklassieker "Top gun" uit 1986. In de actiefilm spelen Tom Cruise en Val Kilmer de straaljagerpiloten Pete "Maverick" Mitchell en Tom "Iceman" Kazanski. Er werden ook al meerdere pogingen ondernomen om een sequel te maken, maar die slaagden niet. 

Volgens Tom Cruise, die in de originele film de hoofdrol voor zijn rekening nam, zullen de opnames waarschijnlijk begin volgend jaar van start gaan. "Het gaat nu echt gebeuren", zegt hij. Cruise zal opnieuw meespelen. 

Eerder gaf de acteur al aan dat het vervolg er zou komen, maar hij gaf nooit zo'n duidelijke details. Tom Cruise kreeg door "Top gun" de status van superster. 

Meest gelezen