Dimitri Vegas & Like Mike remixen thema van "Pirates of the Caribbean"

De Belgische dj's Dimitri Vegas & Like Mike hebben het thema van de film "Pirates of the Caribbean" onder handen genomen in een remix. Het thema van de Duitse componist Hans Zimmer werd verwerkt in een versie met veel beats en bleeps.

Deze week is de vijfde film in de "Pirates of the Caribbean"-franchise van Disney uitgebracht in de bioscopen. In "Pirates of the Caribbean: Salazar's revenge" is het themanummer van Hans Zimmer opnieuw te horen.

Dimitri Vegas & Like Mike hebben de wereldwijde release van de film aangegrepen om hun versie van de compositie van Hans Zimmer te publiceren. Op YouTube geven ze een voorsmaakje van hun versie van het nummer.

De remix heeft de titel "He's a pirate" gekregen. Dimitri Vegas hebben het nummer al verwerkt in hun dj-sets, maar de song is niet te horen in de nieuwe "Pirates of the Caribbean"-film.

Meest gelezen