Nog extra treinen naar de kust tijdens verlengd weekend

De NMBS gaat tijdens het verlengde weekend nog eens drie extra treinen inleggen richting kust. Dat meldt de spoorwegmaatschappij donderdag. Een dag eerder had de NMBS al extra treinen aangekondigd. Van de drie nieuw aangekondigde treinen zullen er twee vertrekken vanuit Leuven en een derde vanuit Brussel-Noord.

Woensdag had de NMBS aangekondigd dat donderdag- , zaterdag- en zondagochtend vanuit het binnenland vier extra treinen ingezet worden: één naar Oostende en drie naar Blankenberge. 's Avonds volgen de treinen dezelfde weg terug.

Op vrijdagochtend worden twee bijkomende treinen ingelegd, telkens één naar Oostende en Blankenberge, en worden drie treinen met de normale eindbestemming Brugge verlengd tot in Blankenberge. De trein naar Oostende keert 's avonds ook terug naar het binnenland en bovendien zullen twee treinen vanuit Blankenberge vertrekken in plaats van Brugge.

Indien de nood zich voordoet, zal de NMBS in de loop van het weekend nog bijkomende extra treinen inzetten.

Meest gelezen