Opnieuw 2 arrestaties in Manchester, brengt totaal op 10

De Britse politie heeft vanmorgen opnieuw twee mannen gearresteerd in het onderzoek naar de aanslag van maandagavond in de Manchester Arena. Daardoor worden nu in totaal tien mannen vastgehouden voor verhoor, acht in het Verenigd Koninkrijk en twee in Libië.
AFP or licensors

De twee mannen werden opgepakt bij huiszoekingen in het zuiden van Manchester. Meer details geeft de Britse politie voorlopig niet vrij. Een vrouw die eerder vannacht opgepakt werd, is intussen vrijgelaten.

De politie gaat er nu vanuit dat er een terreurcel actief was. De vader en twee broers van de vermoedelijke dader van de aanslag zijn bij de gearresteerden. Eén broer werd opgepakt in Manchester, de vader en de andere broer werden opgepakt in Libië door een lokale militie.

Meest gelezen