Queen bezoekt jonge slachtoffers van aanslag in ziekenhuis

De Britse Queen heeft vandaag het kinderziekenhuis Royal Manchester Children's Hospital bezocht. Daar herstellen nog 14 jonge slachtoffertjes van de verwondingen die ze opliepen bij de aanslag in de Manchester Arena maandagavond. Vijf van die slachtoffertjes zijn nog in kritieke toestand.
AFP and Licensors

De Queen heeft ook met het personeel gesproken die in de nacht van maandag en dinsdag de hele tijd hebben doorgewerkt.

Bij de aanslag van maandagavond in de Manchester Arena kwamen in totaal 22 mensen om, meer dan 100 anderen raakten gewond. Aangezien er net een concert van Ariana Grande had plaatsgevonden -een Amerikaanse popster met heel wat jonge fans- waren er ook veel kinderen en jongeren bij de slachtoffers.

PA Wire/PA Images
AFP and Licensors
PA Wire/PA Images

Meest gelezen