Melania Trump: "Schitterende rondleiding gekregen in Magritte Museum"

Na haar vertrek uit België, heeft de Amerikaanse first lady Melania Trump op Twitter nog verschillende lofberichten geplaatst over haar bezoek aan ons land. Ze schreef onder meer nog over haar bezoek aan Child Focus en aan het Magritte Museum.

Op @Flotus, het Twitter-account dat voorbehouden is voor de first lady van de VS, komt Melania Trump terug op de "schitterende rondleiding" die ze gisteren samen met de andere partners van de staatshoofden en regeringsleiders van de NAVO kreeg in het Magritte Museum. In de mededeling verwijst Melania Trump overigens naar het "museummagrutte". Maar het is niet duidelijk of ze de namen Magritte en Magrutte echt door elkaar haalt, of gewoon een typfout heeft gemaakt.

Melania Trump heeft het in een andere tweet ook nog over haar bezoek aan Child Focus. Ze heeft toen samen met onder meer koningin Mathilde een half uur lang samengezeten met leden van de organisatie. Trump bedankt zowel koningin Mathilde als Child Focus in een tweet. "Laat ons allemaal samenwerken in de strijd tegen de uitbuiting van kinderen", zo schrijft ze.

Tot slot zijn er nog dankwoorden weggelegd voor het personeel van de Amerikaanse ambassade in Brussel. "@Potus (president Donald Trump, nvdr.) en ik waren blij dat we de families konden groeten van de mensen die in de Amerikaanse ambassade in Brussel werken. Bedankt voor jullie werk voor de VS."

Eerder had Melania Trump ook al getweet over haar bezoek aan het Universitair Kinderziekenhuis Koningin Fabiola in de Brusselse deelgemeente Laken. Ze bedankte het ziekenhuis en deelde mee dat ze "echt genoten" had van het bezoek.

Meest gelezen