Ben Stiller gaat scheiden na 17 jaar huwelijk

Ben Stiller en zijn vrouw Christine Taylor zetten een punt achter hun huwelijk. Dat heeft het acteurskoppel bekendgemaakt via een gezamenlijke mededeling. Stiller en Taylor waren 17 jaar getrouwd. Ze hebben twee kinderen samen.

"Met veel liefde en respect voor elkaar, en de 18 jaar die we doorgebracht hebben als koppel, hebben we de beslissing genomen om te scheiden", staat in de mededeling. "Onze prioriteit is nu om voort onze kinderen op te voeden als toegewijde ouders en goede vrienden. We vragen de media vriendelijk om onze privacy te respecteren."

Stiller (51) en Taylor (45) ontmoetten elkaar op een filmset in 1999 en stapten het jaar daarna in het huwelijksbootje. Ze waren samen te zien in verschillende films, zoals "Zoolander", "Dodgeball" en "Tropic thunder". Het koppel heeft twee kinderen samen, de 15-jarige Ella en de 11-jarige Quinlin.

Meest gelezen