Mollenvangster Cathy bouwt met medekandidaten feestje in Griekenland

Cathy van der Ha, de winnares van het Vier-programma "De mol" vorig jaar, heeft woord gehouden. Ze heeft haar medekandidaten getrakteerd op een weekendje in Griekenland waar ze ook woont. De reünie werd vastgelegd met een selfie door Gilles -de mol- Van Bouwel en op Instagram gezet.

Cathy van der Ha won vorig jaar 30.790 euro in "De mol", omdat ze Van Bouwel kon ontmaskeren in het spelprogramma. Dat geld is intussen zo goed als op. De pittige blondine gebruikte het merendeel van de centen om vluchtelingen te helpen. Zo kocht ze voedsel, woorden- en schoolboeken om naar een kamp aan de Macedonische grens te brengen. Van der Ha is getrouwd met een Griek en woont op het platteland in Griekenland.

Toen ze won, beloofde Van der Ha wel een feestje aan haar medekandidaten. Belofte maakt schuld: op Instagram is de samenkomst te zien met onder anderen Manuella, Stijn, Thibaud, Issabel, Cathy, Bruno, Hanne en Ruth. Enkel buschauffeur Marc ontbreekt.

Verliezer Hanne, winnaar Cathy en mol Gilles in 2016:

Meest gelezen