Over de bekende koppen lopen op de uitvaart van Chris Cornell: wie is wie?

In Los Angeles is Chris Cornell, rockzanger van Soundgarden, begraven. Cornell (52) vond zijn laatste rustplaats op de Hollywood Forever Cemetry. De grungepionier beroofde zich op 18 mei van het leven. Op de afscheidsplechtigheid was het over de koppen lopen. Naast familie en vrienden daagden ook heel wat bekenden uit de muziek- en filmwereld op.
2017 Invision

Cornell was samen met Eddie Vedder (Pearl Jam) en Kurt Cobain (Nirvana) een belangrijke voortrekker in het grungegenre. Hij verwierf faam met Soundgarden en supergroep Audioslave. Cornell werd dinsdag al gecremeerd, zijn as werd nu bijgezet op de begraafplaats waar ook Johnny Ramone rust.

Honderden mensen woonden de ceremonie bij, onder wie ook weduwe Vicky en Cornells drie kinderen. Aan het woord kwamen voormalige bandleden Kim Thayil, Tom Morello en Matt Cameron. Op de achtergrond weerklonk een akoestische versie van Leonard Cohens "Hallelujah".

Wie bracht een laatste groet?

2017 Invision

Courtney Love (zangeres en de weduwe van Kurt Cobain) in gesprek met Tom Morello (gitarist van Rage Against the Machine en Audioslave).

Invision

Matt Cameron van Soundgarden.

2017 Invision

Pharrell Williams met zijn echtgenote Helen Lasichanh.

Invision

Dave Navarro (gitarist en drummer, ex-Jane's Addiction en Red Hot Chili Peppers, nu The Panic Channel).

Invision

Nile Rodgers (oprichter van Amerikaanse disco/funk-band Chic).

Invision

Brad Pitt (acteur).

2017 Invision

Christian Bale (acteur).

Meest gelezen