Meest recent

  Zo beleefden fans en acteurs de tropische Thuisdag in Wachtebeke

  De jaarlijkse Thuisdag heeft zo'n 4.000 fans van de populaire Eén-soap naar het provinciaal domein Puyenbroek in Wachtebeke gelokt. Ze gingen er samen in totaal 5.600 keer op de foto met hun favoriete acteur of actrice, een nieuw record. Om het wachten in de hitte draaglijker te maken, werd in de namiddag gratis water uitgedeeld.
  © VRT - Alex Vanhee

  Enkele acteurs gaven ook muzikaal het beste van zichzelf. Zo was er een concert van Mathias Vergels & The Village Band (Lowie). Frank Van Erum (Renzo) trad op met zijn band Plan B, en Clan Hunaerts (met Geert Hunaerts) sloot het mini-festival af.

  Opvallend: de fans konden voor het eerst op de foto tussen Marianne (Leah Thys) en Rosa (Annick Segal). Hun personages, jarenlang gezworen vijanden, zijn dit seizoen naar elkaar toe gegroeid, en dus ontvingen ze samen de fans op Thuisdag.

  De leukste beelden van de Thuisdag:

  Bekijk ook het verslag van "Het Journaal" op de Thuisdag: